Populaire recepten
Populaire recepten

Uit de categorie bbq: met Room, Kaneel en Suiker
Doe de rozijnen met de rum in een kommetje en laat de rozijnen even wellen. Schil de appels, boor de klokhuizen eruit en snijd ze d...
Uit de categorie vlees: met Asem, Zout en Olie
Maak de kruiden fijn en fruit ze in de olie. Doe de kip, daon djeruk purut, sereh, asemwater, santen en het water hierbij en kook de kip gaa...
Uit de categorie vlees: met Olie, Rijst en Knoflook | 9 reacties
Pel de ui en hak hem fijn. Pel de knoflook. Ris de naaldjes rozemarijn van de takjes. Halveer de kippenpoten en wrijf ze in met de kruide...
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Uien | 1 reactie
Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze...
Uit de categorie vlees: met Laos, Olie en Azijn
Spoel de levertjes even onder koud water. Zet op met een bodempje water en een scheut azijn. Snij in kleine stukjes. Fruit de ui en knofloo...
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Uien
Verhit olie in een hapjespan en bak de ui, knoflook, laurier en kaneel hierin tot de ui goudbruin is. Doe er dan de blokjes vlees, de cayenn...
Uit de categorie vlees: met Oregano | 1 reactie
See "Ancient Roman Ingredients" for info on ingredients. Fry veal in olive oil until well done. Mix raisins, wine, vinegar, honey...
Uit de categorie vlees: met Zout, Kool en Soba
Snijd de plakjes fricandeau in smalle reepjes van 3-4 cm lengte. Snijd de koolbladeren, de wortel en de paprika in luciferdunne reepjes. Was...
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Olie en Paprika
Paprika's schoonmaken en vruchtvlees in blokjes snijden. Van bouillontablet en 1/2 liter kokend water bouillon maken. In soeppan olie ve...
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Naan en Olie
Verwarm de olie en bak de uien in ca. 10 minuten zachtjes glazig. Voeg de knoflook en gember toe en bak ca. 1 minuut mee. Voeg de tomatenpur...
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Melk en Uien | 1 reactie
Schil de aardappelen, was ze en kook ze in een pan met een beetjes water en zout gaar. Laat de ananas en maïs uitlekken. Maak de...
Uit de categorie vegetarisch: met Olie, Rijst en Gember
Was de linzen een kook ze op laag vuur tot ze zacht zijn. Verhit olie in een koekenpan en bak daarin de lizen even aan. Voeg het mosterdza...
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Olie en Gember
Verhit de olie in een grote pan. Fruit de ui op laag vuur in 5 minuten zacht. Voeg knoflook, wortel, komijn- en mosterdzaad en gember toe....
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Sjalotjes en Olijfolie
De olijfolie daags voordien met de geperste lookteentje te marineren leggen. Of men mag zelfs in een fles olijfolie wat gepelde of plat gedr...
Uit de categorie vegetarisch: met Kaas, Room en Feta
Laat de spinazie in een zeef ontdooien. De spinazie moet goed uitgelekt zijn, druk er af en toe met een lepel het vocht uit. Verwarm de ove...
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Olie en Pinda
Doe de linzen, de paprika, de ui, het knoflook, de garam masala, het chilipoeder, de gemalen komijn, het citroensap en de pinda s in een gro...
Uit de categorie vegetarisch: met Kaas, Olie en Zaden
Kook de linzen gaar.Maak de groenten schoon en snijd in blokjes. Snijd de champignons in plakjes. Kook de deegwaren in ruim kokend waer. Ver...
Uit de categorie vegetarisch: met Augurk en Aardappelen
Aardappelen koken en af laten koelen. laat de blikjes groente uitlekken.Snijd de appel, augurk, zilveruitjes, ui, wortels en de aardappelen...
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Kool en Melk
Pel de uien en snijd deze in halve ringen. Laat vervolgens de olie of margarine in een hapjespan of wok heet worden. Fruit hierin de gesnede...
Uit de categorie ovenschotels: met Vis, Zout en Kaas | 2 reacties
Bestrooi de moten kabeljauw met zout en kerrie. Bestrijk een ovenvaste schotel dik met boter, leg de moten kabeljauw hierin en schenk er...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kaas en Olie | 1 reactie
-Maak de ui schoon en snipper hem fijn. -Wrijf de inhoud van het blik tomaten door een zeef. -Rul het gehakt in een antie-aanbakpan...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Sla, Olie en Tomaat
1. Meng het vlees met de kruiden, het citroensap en 2 eetl. olie. Laat het een paar uur marineren. 2. Verwarm de oven voor op 220?C. 3. B...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Room en Olie | 1 reactie
Meng in een kommetje cayennepeper, komijn, garam masala, koriander, citroensap, zout en wat zwarte peper met 1 eetlepel water. Houd dit apar...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Uien
Ontvel de kip volledig maar houd hem heel. Maak met een scherp es overal kleine insneden. Leg hem in een grote kom. Meng citroen- of limoens...
Uit de categorie hoofdgerechten: met Kaas, Brood en Paprika
. Verwarm de oven voor op 225 graden 2. Snij het brood horizontaal doormidden en besprenkel het met olijfolie, bestrijk het vervolgens met...