Populaire recepten

Populaire recepten

Hieronder staan de all-time meest populaire recepten van receptenhuis.nl.

Toon 76-100 van 150 recepten
Een rode kool schotel met gebakken uitjes, appel e
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kool en Uien

Verwrm de oven voor op 200 gradenKook de aardappels en maak er aardappelpuree van. Doe de olijfolie in een pan en bak de uitjes voeg na ca....

Eierboter.
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Room en Eieren

2 eieren worden hardgekookt, de dooiers er uit genomen en door een haren zeefje gewreven. 100 gram boter wordt tot room geroerd en met de ei...

Engelentaart
Uit de categorie desserts: met Bloem, Suiker en Eieren

Verwarm de oven voor op 160?C. Neem een springvorm me een doorsnee van twintig centimeter,bekleed die met bakpapier en bestrooi hem met een...

Filipijnse loempia's
Uit de categorie borrelhapjes: met Ham, Zout en Olie

Laat diepgevroren 4 loempiavellen ontdooien. Snijdt elk vel in 4 vierkantjes. Rooster 50 g pinda's in droge koekenpan. Af laten koelen...

Five Broth
Uit de categorie soep: met Zout, Gerst en Aardappelen | 1 reactie

-doe de ribben met de gerst, zout en peper in het water -deksel op de pan en de soep 120 min zacht laten sudderen -voeg ui en aardappelen...

Fruitwok met punch en banaan.
Uit de categorie desserts: met Kiwi, Thee en Mango | 1 reactie

Was en schil de vruchten, verdeel de clementines in partjes, snij de bananen en de kiwi?s in sneetjes. Snij de ananas en de mango in stukken...

FUL SUDANI
Uit de categorie desserts: met Zout, Pinda en Suiker | 1 reactie

Verwarm de oven voor op 180?C. Rooster de pinda's onder regelmatig schudden onder de grill goudbruin en hak ze grof. Klop het eiwit sch...

Garnalen cocktail met pomelo van opa Ben
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Azijn en Pomelo

Pel de pomelo, haal de partjes eruit.Verdeel de pomelo in 4 kommetjes. Doe hier overheen het grotedeels van de garnalen. Meng de overige ing...

Gebakken boleten met lookolie en verse kruiden.
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Sjalotjes en Olijfolie

De olijfolie daags voordien met de geperste lookteentje te marineren leggen. Of men mag zelfs in een fles olijfolie wat gepelde of plat gedr...

Gebakken eitosti
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Kaas en Olie

Bestrijk de boterhammen aan een zijde dun met pesto. Snijd de mozzarella en de tomaten in dunne plakken. Verdeel de kaas, de tomaten en het...

Gebakken garnalen a la plancha
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Brood

Koken a la plancha is heel snel bakken op een hete, met olie ingevette plaat. Voor schaal- en schelpdieren is deze bereidingswijze ideaal, o...

gegratineerde mosselen met kaas en champignons
Uit de categorie voorgerechten: met Kaas, Room en Bloem

Maak een sausje van de bloem,boter,room,ei,bouillon,en de knoflook. Hak de champignons en het bosuitje fijn en bak deze in de koekenpan. V...

Gegratineerde venkel in tomatensaus
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kaas en Olie

Verwarm de olie en bak hierin de ui, knoflook, oregano 3-4 minuten. Voeg de wijn toe en laat deze helemaal verdampen. Voeg de gezeefde tomat...

Gehaktpruttel
Uit de categorie hoofdgerechten: met Uien, Ketjap en Sambal

*Braad het (kalfs)gehakt in een pan bruin en korrelig. *Haal het gehakt als klaar is uit de pan, en maak de pan schoon. *Fruit hierin nu d...

Gehaktschotel met aubergine (Mousaka)
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kaas en Melk

De oven voorverwarmen op 200 graden. De courgettes en aubergines wassen, in plakken snijden (in de lengte) en met wat zout bestrooien. De a...

Gekookte venkel
Uit de categorie bijgerechten: met Zout en Venkel

Snij de bovenste stelen van de venkel vrijwel geheel weg en verwijder lelijke plakken en bruine stukken. Was de venkel goed en snij de knoll...

Gesauteerde hertenfilet met jeneverbessen
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Room en Olie

-bestrooi de dobbelsteentjes vlees met zout en peper*sauteer de blokjes-filets en de gekneusde jeneverbessen 3 min op hoog vuur in de olie e...

GEVULDE KAMEEL
Uit de categorie hoofdgerechten: met Dadels en Eieren

Graaf een kuil van drie voet diep. Maak daarin een vuur van hete kolen. Kook de eieren hard.Ontschub de karpers en vul die met gepelde eie...

Gevulde kipfilet a la Provence
Uit de categorie hoofdgerechten: met Ham en Camembert

Verwarm de oven voor tot 180˚C. Snijd de kipfilets open als een puntbroodje. Vouw ze open en bestrijk de binnenzijden met Provencaalse...

Gevulde mini-croissants
Uit de categorie borrelhapjes: met Kaas

Blikje croissantdeeg volgens de aanwijzingen openen en croissantjes losmaken. Cocktailworstjes uitlekken. Kaas in reepjes snijden ter groott...

Gierstpilav
Uit de categorie bijgerechten: met Gierst, Kerrie en Rozijnen

Pel en snipper de ui.Verhit de boter en bak de ui en het kerriepoeder ca. 3 minuten. Schep de rozijnen en de gierst erdoor en verkruimel het...

gortepap
Uit de categorie desserts: met Gort, Honing en Karnemelk

de gort korrels wassen, eventueel een nacht laten weken.- breng het water met de gort korrels en de honing aan de kook. - Laat het ongevee...

Grenadiersmars
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Uien en Paprika

-spek in de boter glazig laten worden -uien toevoegen en laten fruiten -de aardappelblokjes erbij doen en even mee bakken -kruiden met zo...

Griekse oliebollen.
Uit de categorie desserts: met Gist, Zout en Melk

Zeef de bloem met het zout in een kom en maak in het midden een kuil. Los de gist op in de lauwe melk en giet dit mengsel in de kuil. Voeg h...

Grootmoeders hachee
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Uien en Azijn

Bestooi het vlees met zout, peper en bloem. Verhit de boter in een pan met dikke bodem en braad het vlees rondom aan. Pel en snipper de uien...