Populaire recepten

Populaire recepten

Hieronder staan de all-time meest populaire recepten van receptenhuis.nl.

Toon 101-125 van 150 recepten
Kai Ton Mifang
Uit de categorie soep: met Prei, Zout en Winterwortel

Ei in 8 min. hardkoken. Intussen kip in reepjes snijden. Bestrooien met peper en gemberpoeder. Van prei lelijk blad en worteltjes verwijdere...

PEKINGSOEP.
Uit de categorie soep: met Prei, Zout en Olie

Vlees in reepjes snijden.Prei wassen en in zeer smalle reepjes snijden.Ui zeer fijn snipperen.Bamboespruiten fijnhakken.Champignons fijnsnij...

Pompoensoep (vegan)
Uit de categorie soep: met Prei, Zout en Room

Pompoen in stukken snijden, schillen en pitten en draden verwijderen. Pompoen in stukjes snijden. Prei wassen, schoonmaken en in dunne ringe...

Snippersoep
Uit de categorie soep: met Aardappelen, Sperziebonen en Bouillonblokjes

Snijd de sperziebonen en aardappelen in kleine stukjes. Snipper de ui.Voor de bouillon: Doe in ong. 2 l water het groentebouillonblokje, de...

Spinaziesoep met room
Uit de categorie soep: met Zout, Room en Knoflook | 1 reactie

Fruit de ui en knoflook in 2 minuten in boter. Voeg spinazie en bouillon toe en laat 15 minuten koken. Pureer de soep en verwarm deze nog e...

Tomatensoep Kierewiet
Uit de categorie soep: met Prei, Ketjap en Sambal | 1 reactie

Doe de tomatensap in een pan. Gooi de helft van het grote blik appelmoes erbij. Hak het vlees uit het bouillon-potje fijn, en gooi vlees en...

Ajuinsaus
Uit de categorie sauzen: met Bier, Tijm en Citroen | 1 reactie

Ajuinen pellen en in kwart ringen snijden.Boter smelten en ajuinen zachtjes laten bruinen samen met de tijm en laurier. Het bier bijvoegen,...

DE sate-saus van mijn moeder
Uit de categorie sauzen: met Laos, Azijn en Ketjap

Fruit de uitjes tot deze een beetje glazig zijn. Voeg de pindakaas aan het kokende water toe en roer het goed door elkaar. Voeg vervolgens d...

Makkelijke chocolade saus
Uit de categorie sauzen: met Melk, Suiker en Vanille

zet het pannetje water op en laat het tegen de kook aan komen.(mag niet koken) Zet de schaal erop.Doe de melk en de chocolade in de schaal...

Mediterrane dressing
Uit de categorie sauzen: met Zout, Citroen en Citroen

-meng look, citroensap en een beetje zout en peper in een kom -voeg dan de olijfolie en basilicum erbij en meng goed dooreen...

Ome Eric saus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Kwark en Kerrie

Neem een papbakje een meng 2/3 mayonaise en 1/3 deel kwark door elkaar. Voeg alle kruiden toe en meng dit goed door elkaar. Ook lekker bij v...

Verse Paddestoelensaus
Uit de categorie sauzen: met Olie, Zeezout en Knoflook

Week de gedroogde paddestoelen in lauw water 30 min. Knijp ze droog en bewaar het weekvochtVerhit de olie en bak de rozemarijn en knoflook...

Warme mierikswortelsaus
Uit de categorie sauzen: met Suiker, Citroen en Mierikswortel

Voeg 2 eetlepels van de geraspte mierikswortel, 30 gram boter en een dessertlepel citroensap bij de warme veloutesaus en roer alles goed doo...

ANTIPASTI SCHOTEL
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Tijm en Brood

De venkelknol in dunne plakjes snijden en marineren in een vinaigrette van 2 eetl. olijfolie extra vergine, een scheutje citroensap, 1 theel...

Asperges met geraspte kaas en gesmolten boter
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Kaas en Asperges

Kies dikke asperges van de beste kwaliteit, en schil ze vooral niet te dun, zodat geen vezels het genieten ervan kunnen verstoren. Snij de h...

Eierboter.
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Room en Eieren

2 eieren worden hardgekookt, de dooiers er uit genomen en door een haren zeefje gewreven. 100 gram boter wordt tot room geroerd en met de ei...

Garnalen cocktail met pomelo van opa Ben
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Azijn en Pomelo

Pel de pomelo, haal de partjes eruit.Verdeel de pomelo in 4 kommetjes. Doe hier overheen het grotedeels van de garnalen. Meng de overige ing...

gegratineerde mosselen met kaas en champignons
Uit de categorie voorgerechten: met Kaas, Room en Bloem

Maak een sausje van de bloem,boter,room,ei,bouillon,en de knoflook. Hak de champignons en het bosuitje fijn en bak deze in de koekenpan. V...

Italiaanse linsensalade
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Feta en Olie | 1 reactie

Doe de linsen in een schaal en voeg de azijn, olie en peper toe. Meng er voorzichtig de artisjokken, ui en feta door. Voeg zout en peper naa...

KAASBLINTZES
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Kaas en Bloem

Klop de eieren. Voeg zout en bakpoeder toe. Maak van de bloem, het water en het eiermengsel langzaam kloppend een beslag. Bak daar pannekoek...

Oesterzwammenragout
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Bloem en Knoflook

Oesterzwammen in smalle reepjes snijden. Ui snipperen en fruiten in de boter, oesterzwammen toevoegen en fruiten lichtbruin gekleurd. Dan...

Siu Pai Quat
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Gember en Gember

-snij zelf het vlees tussen de ribbetjes tot halverwege de dikte van het tussenliggende vlees over de gehele lengte in -wrijf ze met zout e...

Tirosalata
Uit de categorie voorgerechten: met Feta, Yoghurt en Olijfolie

Snij naar smaak ongeveer 2 cm van een rode peper in kleine stukjes, en doe dit met de rest van de ingredienten in een keukenmachine, of prak...

zalmtimbaaltje
Uit de categorie voorgerechten: met Zalm, Zout en Dragon

Bekleed de glaasjes met keukenfolie en daarna met de zalm en laat de zalm iets over de rand hangen.Doe de 300 grams gerookte zalm of snipper...

amandel pannenkoek
Uit de categorie bijgerechten: met Olie, Vanille en Sojamelk

- Maak het beslag in de blender- bak de pannenkoeken een voor een in een koekenpan....