Populaire recepten

Populaire recepten

Hieronder staan de all-time meest populaire recepten van receptenhuis.nl.

Toon 126-150 van 150 recepten
Macaroni met pindakaas
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Ketjap en Knoflook

kook de macaroni (hoeveelheid naar eigen inzicht) zoals je altijd doet. snijd de ui, en groenten in kleine stukjes. Doe de macaroni mix in 1...

Makkelijke chocolade saus
Uit de categorie sauzen: met Melk, Suiker en Vanille

zet het pannetje water op en laat het tegen de kook aan komen.(mag niet koken) Zet de schaal erop.Doe de melk en de chocolade in de schaal...

Mangotiramisu met cantucini
Uit de categorie desserts: met Room, Mango en Suiker

Verkruimel de cantuccini, maar houd er 12 achter. Klop de slagroom met de suiker stijf en klop de mascarpone erdoor. Halveer de mango?s...

Mashed Potatoes
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Kaas en Room

Schil aardappelen, snijd in kleine blokjes, schil knoflookKook de aardappelen in ruim water met zout, en kook de knoflook tenen mee. Giet de...

Mediterrane dressing
Uit de categorie sauzen: met Zout, Citroen en Citroen

-meng look, citroensap en een beetje zout en peper in een kom -voeg dan de olijfolie en basilicum erbij en meng goed dooreen...

Metselcake
Uit de categorie desserts: met Room, Cacao en Kokos | 4 reacties

Suiker, ei en cacao mengen, de boter smelten(niet bruin!), en scheutje voor scheutje toevoegen aan het mengsel, samen met de kokos. Nu laag...

Mini aardbeientaartjes
Uit de categorie desserts: met Room, Bloem en Kwark

Voor de vulling: 1 bakje magere kwark van 450 gr 1/8 liter slagroom 50 gr suiker 3 blaadjes witte gelatine 2 blaadjes rode gelatine 1...

Mini kaasbroodjes
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Kaas en Bladerdeeg

Verwarm de oven voor op ca 200 graden celsius.Snij de plakjes bladerdeeg in vieren. Doe de geraspte kaas in een bakje en doe er wat peper en...

Moksie Alesi met Bakkeljauw en Cocosmelk
Uit de categorie hoofdgerechten: met Olie, Rijst en Kokosmelk

De bakkeljauw in stukjes snijden, ontzouten en wassenDe ui snipperen en in de olie lichtbruin bakken. De bakkeljauw erbij doen met 0,75 lite...

Moscovisch deeg voor tulband
Uit de categorie desserts: met Zout, Bloem en Suiker

Zoek de krenten en rozijnen uit, was ze en laat ze zo goed mogelijk uitlekken. Droog ze vervolgens met een doek af en rol ze door wat bloem...

Nierbroodjes
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Melk en Olie

Spoel de nier af onder koud stromend water en verwijder vliesjes en eventueel aanwezig vet. Breng de nier met ruim water aan de kook en laat...

Oesterzwammenragout
Uit de categorie voorgerechten: met Zout, Bloem en Knoflook

Oesterzwammen in smalle reepjes snijden. Ui snipperen en fruiten in de boter, oesterzwammen toevoegen en fruiten lichtbruin gekleurd. Dan...

Ome Eric saus
Uit de categorie sauzen: met Zout, Kwark en Kerrie

Neem een papbakje een meng 2/3 mayonaise en 1/3 deel kwark door elkaar. Voeg alle kruiden toe en meng dit goed door elkaar. Ook lekker bij v...

Oorlogswafels
Uit de categorie desserts: met Bloem, Suiker en Margarine | 1 reactie

*1 Kg tot puree verwerkte aardappelen. *Bij de doorgestoken aardappelen 200 gr fijne suiker, 1 pakje vanillesuiker en 2 soeplepels zachte b...

Panga filet in bladerdeeg
Uit de categorie hoofdgerechten: met Vis, Zout en Knoflook

Ontdooi het deeg en rol het iets verder uit zodat de vis erop past.Bestrooi de vis met peper en zout en verdeel de knoflook erover.Verdeel d...

Pangsit Goreng (krokante deeghapjes)
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Olie en Ve-tsin

Meng het gehakt, ei, uitgeperste knoflook, ve-tsin en djahe door elkaar. Snijd de loempia in vieren + . Verdeel het gehakt over de lapjes...

Pasta met groene asperges en spekjes
Uit de categorie pasta: met Zout, Kaas en Asperges

Spekjes in een braadpan op laag vuur uitbakken. Asperges wassen en de harde onderkant er af snijden. Asperges in drie stukken snijden en kop...

Pasta met peulvruchtensaus
Uit de categorie vegetarisch: met Kaas, Olie en Zaden

Kook de linzen gaar.Maak de groenten schoon en snijd in blokjes. Snijd de champignons in plakjes. Kook de deegwaren in ruim kokend waer. Ver...

Pejeh
Uit de categorie bijgerechten: met Zout, Olie en Pinda | 2 reacties

Laat de pinda's even in kokend water weken en haal de vliesjes eraf.Snijd ze daarna in stukjes.Maak de knoflook fijn.Kluts het ei.Maak...

PEKINGSOEP.
Uit de categorie soep: met Prei, Zout en Olie

Vlees in reepjes snijden.Prei wassen en in zeer smalle reepjes snijden.Ui zeer fijn snipperen.Bamboespruiten fijnhakken.Champignons fijnsnij...

Perenslofjes
Uit de categorie desserts: met Suiker, Margarine en Bladerdeeg

Oven voorverwarmen op 180 graden. Plakjes deeg in vieren snijden. Vierkantjes dakpansgewijs royaal met plakjes peer beleggen. Boter in klein...

Pittige soba met paprika
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Soba en Azijn

Voor de dressing meng je sojasaus, sesamolie, azjn, gember, limoensap, koriander en tabasco door elkaar en zet het apart. Snijd de paprika&...

Pommes Henriette
Uit de categorie bbq: met Room, Kaneel en Suiker

Doe de rozijnen met de rum in een kommetje en laat de rozijnen even wellen. Schil de appels, boor de klokhuizen eruit en snijd ze d...

Pompoensoep (vegan)
Uit de categorie soep: met Prei, Zout en Room

Pompoen in stukken snijden, schillen en pitten en draden verwijderen. Pompoen in stukjes snijden. Prei wassen, schoonmaken en in dunne ringe...

Portugees konijn met sjalotjes
Uit de categorie feestdagen: met Port, Zout en Olie

Pel de uien en snipper deze. Wrijf de konijndelen in met zout en peper. Pel de sjalotjes en halveer ze. Maak de knoflook schoon.Verhit in ee...