Populaire recepten vandaag

Populaire recepten

Hieronder staan de recepten die vandaag veel zijn bekeken.

Toon 1-25 van 150 recepten
Macarons
Uit de categorie desserts: met Suiker, Eieren en Amandelen | 5 reacties

Leg de amandelen even in kokend water, verwijder de schilletjes, droog de amandelen en maal ze fijn. Vermeng ze met de suiker en de geraspte...

Italiaanse ciabatta met gorgonzola en rode ui
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Rucola en Rode ui

Verwarm een grillpan voor tot gloeiend heet. Rooster de partjes ui in de grillpan in ca. 3-5 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig....

GELE PAPRIKASOEP
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Olie en Paprika

Paprika's schoonmaken en vruchtvlees in blokjes snijden. Van bouillontablet en 1/2 liter kokend water bouillon maken. In soeppan olie ve...

Kip Basquaise
Uit de categorie vlees: met Olie, Rijst en Knoflook | 17 reacties

Pel de ui en hak hem fijn. Pel de knoflook. Ris de naaldjes rozemarijn van de takjes. Halveer de kippenpoten en wrijf ze in met de kruide...

Kip - curry met sperziebonen en eieren
Uit de categorie vlees: met Zout, Olie en Uien | 1 reactie

Breng in een pan water aan de kook en kook hierin de eieren 10 minuten. Laat ze schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze...

Sambal van kippenlevertjes (Suriname)
Uit de categorie vlees: met Laos, Olie en Azijn

Spoel de levertjes even onder koud water. Zet op met een bodempje water en een scheut azijn. Snij in kleine stukjes. Fruit de ui en knofloo...

Barbecue spareribs
Uit de categorie bbq: met Olie, Uien en Suiker

Meng in een kom de olie, suiker, citroensap, sojasaus, worcestershire saus, whiskey en cajunkruiden door elkaar. Pel en snipper de uien en k...

Ajam boemboe besengèk pedis
Uit de categorie vlees: met Asem, Zout en Olie

Maak de kruiden fijn en fruit ze in de olie. Doe de kip, daon djeruk purut, sereh, asemwater, santen en het water hierbij en kook de kip gaa...

Pommes Henriette
Uit de categorie bbq: met Room, Kaneel en Suiker

Doe de rozijnen met de rum in een kommetje en laat de rozijnen even wellen. Schil de appels, boor de klokhuizen eruit en snijd ze d...

Indiase rondo met currysaus
Uit de categorie vegetarisch: met Olie, Rijst en Rozijnen

Rooster de amandelen in een droge koekenpan goudgeel. Laat de rozijnen wellen in heet water. 2. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de...

Oma's kapucijners
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Stroop en Kapucijners

Als je verse kapucijners neemt deze 12 uur in 1,5 liter water met wat zout laten weken.Doe de kapucijners met het vocht en iets zout in een...

BACI DI DAMA (Italiaanse koekjes)
Uit de categorie desserts: met Bloem, Suiker en Walnoot

Bereidingswijze Leg de boter uit de koelkast, zodat deze zacht kan worden. Hak de amandelen fijn en meng ze met de bloem en de suiker en...

Kaasfondue met witbier en champignons
Uit de categorie bbq: met Port, Bier en Kaas

Snijd de korstjes van de Port Salut en snijd in blokjes. Wrijf de bodem van een vuurvaste caquelon of braadpan in met de knoflook. Schenk he...

aardappel naan brood.
Uit de categorie brood: met Sla, Gist en Zout

meng eerst de yoghurt met het hete water goed doorelkaar en zet dit 5 min. apart. meng ondertussen de bloem met een derde van de volkorenbl...

Notenburgers
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Olie en Brood

Hak de noten grof. Maak de ui schoon en snipper deze. Verhit de olie in een pan en rooster hier in de noten met de komijnzaadjes....

Emping Blado
Uit de categorie borrelhapjes: met Zout, Olie en Sambal

ui en knoflook zo fijn mogenlijk snijdenin olie ui en knoflook lichtbruin bakken.Sambal en trassiepoeder toevoegen. Van het vuur de goelah...

Gebakken snoekbaars met witte wijnsaus
Uit de categorie hoofdgerechten: met Vis, Zout en Room

# snijd de ui en de sjalotjes in fijne stukken # maak de schorseneren schoon # verwarm de oven voor op 180?C # verwijder met de pincet de...

tzaziki
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Olie en Dille

Laat de yoghurt min. 3 uur in de koelkast uitlekken in eenkom met een zeef waarin je een dubbel vel keukenpapier hebt gelegd.Je houdt dan e...

Italiaanse varkensoester met basilicumboter
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Kaas en Olie

. Voorbereiden: Neem de varkensoester uit de koelkast en masseer deze in met 2 eetlepels olie, Italiaanse kruiden en peper. Laat het vlees c...

Gebakken boleten met lookolie en verse kruiden.
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Sjalotjes en Olijfolie

De olijfolie daags voordien met de geperste lookteentje te marineren leggen. Of men mag zelfs in een fles olijfolie wat gepelde of plat gedr...

Caldeirada - Portugese vissoep
Uit de categorie voorgerechten: met Vis, Port en Zout

Ui en knoflook snipperen, en de vis in stukjes snijden.Breng de bouillon aan de kook en voeg de port toe. Verhit de olijfolie en fruit gedu...

SPAGHETTI MET WORTELEN EN KNOFLOOKSAUS
Uit de categorie vegetarisch: met Zout, Yoghurt en Spaghetti

Verhit de olijfolie en pers daarin de lookteentjes uit. Laat daarin de wortelen 5 minuten stoven. Roer de yoghurt erdoor en laat nog 5 minut...

Tompouce-hartjes
Uit de categorie desserts: met Room, Aardbei en Aardbei

Oven voorverwarmen op 200 C.Elk plakje bladerdeeg iets uitrollen tot 12 x 12 cm. Uit elk deegplakje 2 hartjes steken. Deeghartjes op bakplaa...

Kalfsgebraad op Portugese wijze
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Room en Madera

Borstel de kastanjechampignons schoon en snijd ze in partjes. Schraap de voetjes van de cantharellen af en snijd grotere cantharellen doormi...

Blokjes varkensvlees op z'n Portugees
Uit de categorie hoofdgerechten: met Zout, Olie en Uien

Laat het vlees enkele uren (beter nog, een dag) op voorhand marineren.Snijd het gebraad in grove blokjes, plet de korianderbolletjes en de l...