Piri piri kip op houtskool

Ingrediënten


Bereidingswijze

bouten voorgaren in oven of magnetron daarna met de marinade overgieten. > min. 2 a 3 uur laten marineren of een nacht over laten staan. >>> variant Gamba's rauw marineren en op gelijke manier grillen.bbq. houtskool bovenlaag mooi laten vergrijzen en de helft van de bbq afdekken met de geperforeerde folie. >> bouten uit de marinade halen. > marinade voor het bestijken van de kip tijdens het grillen eerst roerend aan de kook brengen. ( mag hierna gewoon weer afkoelen ) >> bouten bruinen op het niet afgedekte deel van de bbq. > na bruining rustig laten garen boven de folie en geregeld insmeren met de marinade. >> bij een kleine bbq bouten eerst bruinen, bbq geheel afdekken met folie en de kip rustig laten garen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1283x

Jouw laatst bekeken recepten