Aubergine gevuld met geitenkaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aubergine wassen en kroontje verwijderen. In plakjes van halve centimeter dik snijden. Plakjes in vergiet leggen en royaal bestrooien met zout. Ongeveer 1 uur laten staan. Met uitsteekrondje of glas (doorsnede 5 cm)rondjes uit kaas steken. 1 liter kokend water over aubergineplakjes schenken. Laten afkoelen en met keukenpapier goed droogdeppen. Op aubergineplakje 2 plakjes geitenkaas leggen. Oregano en peper erover strooien. Ander plakje aubergine erop leggen. Met cocktailprikker vaststeken. Op dezelfde manier de rest van de aubergineplakjes vullen. Op schaal leggen en tot gebruik afgedekt in koelkast bewaren.Op hete steengrill aubergine snel goudbruin roosteren, halverwege keren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha