Balkan gehaktspiesjes (Cevapcici)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pel en snipper de uien en het teentje knoflook. Doe het gehakt, de ui, de knoflook, het eiwit, de bloem, het paprikapoeder, de cayennepeper, het kaneelpoeder en desgewenst de majoraan en wat peper en zout in een kom. Meng alles goed door elkaar. Vorm van het gehakt 24 kleine worstjes met een lengte van 3 cm. Rijg aan elk stokje 3 worstjes en leg de spiesjes desgewenst tot gebruik, afgedekt, in de koelkast.Verhit de olie in een koekenpan of vet een grillplaat of barbecuerooster ermee in. Bak de spiesjes in 10-12 minuten bruin en gaar. Keer ze halverwege de baktijd.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha