Barbecue spareribs

Ingrediënten


Bereidingswijze

Meng in een kom de olie, suiker, citroensap, sojasaus, worcestershire saus, whiskey en cajunkruiden door elkaar. Pel en snipper de uien en knoflook. Verhit een droge koekenpan en rooster de uien op matig vuur ca. 4 minuten. Voeg de knoflook toe en rooster het nog ca. 2 minuten. Voeg de marinade toe, breng het aan de kook en laat het afkoelen. Leg de spareribs in de marinade en laat het minimaal 3 uur marinerenMaak intussen de saus: pel en snipper de knoflook. Maak de peper schoon en snijd hem fijn. Verhit een scheutje olie in een pan en fruit de ui en peper. Voeg de ketchup en worcestershire saus toe en kook het in tot een saus. Rooster de spareribs langzaam gaar op de barbecue. Snijd ze los, haal ze door de saus en serveer ze op een mooie schaal.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 2000x

Jouw laatst bekeken recepten