Barbequeschaalgerecht Gambo, de stoere nixnuts

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak een marinade van de olijfolie, citroensap, knoflook, kaneel, zout en peper. Verwijder alle losse sprieten en pootjes van de gamba's.Leg de gamba?s in deze marinade en laat ze in de koeling hoogstens 1 uur marineren.Vet de barbequeschaal in met olie of boter en leg de helft van de tomatenplakjes en alle courgetteplakjes op de bodem.Strooi er zout, peper en oregano overheen.Leg de gamba?s op de tomaten/courgettes en leg de andere helft van de tomaten op de gamba?s.Meng 6 el van de gambamarinade met de creme fraiche en schenk deze over de tomaten(per barbequeschaal).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 652x