Biefstuk met Tex-mexsaus.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten uit de paprika?s en snij het vruchtvlees in reepjes. - Snipper de ui en het teentje knoflook fijn. (15 min.) Verhit 1 eetl. olijfolie in een steelpan en stoof de fijngesnipperde ui en knoflook gedurende enkele min. op een matig vuur (niet laten kleuren). Voeg de paprikareepjes en de tomaat met groenten toe en giet er de rode wijn bij. Kruid met het paprikapoeder, een snuifje cayennepeper en enkele draaien Tex-mex kruiden. Dek af en laat gedurende 10 min. stoven en breng indien nodig op smaak met peper en zout. Bak ondertussen de biefstuk. Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en laat op een hevig vuur gedurende 1 a 2 min. kleuren aan elke kant. Laat op een zachter vuur verder bakken naar smaak. Kruid met peper en zout. Voor de liefhebbers kan u nog wat bijkruiden met de Tex-mex mix. Dien op met rijst.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 420x

Jouw laatst bekeken recepten