Biefstukjes met blauwe kaas

Ingrediënten

  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel garam masala
  • 6 (struisvogel)biefstukjes á 75 gr
  • 75 gr blauwschimmelkaas (bijvoorbeeld roquefort)
  • 6 toefjes veldsla

Bereidingswijze

Meng de olie met de knoflook en de garam masala en bestrijk de biefstukjes hier aan beide kanten mee. Snijd de kaas in 6 dunne plakjes. Rooster de biefstukjes op de hete barbecue in ± 5 minuten rondom bruin en gaar. Keer ze halverwege. Leg op elk biefstukje een plakje blauwe kaas en laat het licht smelten. Garneer met de veldsla.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 727x

Jouw laatst bekeken recepten