Echte pindasaus(warme-sauzen)

Ingrediënten


Bereidingswijze

Rooster de rauwe pinda's in een droge koekenpan tot ze lichtbruin zijn. Pel de ui en de knoflook en maak ze samen met de geroosterde pinda's en schijfjes laos fijn. Doe de substantie in de foodprocessor of in de raspmolen. Verhit de olie en fruit de fijngemaakte massa gedurende ca. 3 minuten op een lage warmtebron. Schenk er kketjap, water en citroensap bij en laat dit even doorkoken. Maak de prei schoon, was en ontpit de lomboks en snijd beide in dunne ringen. Voeg op het laatst de prei, lomboks en 'fruitjes' toe. Voeg eventueel wat water toe als de saus te dik is: deze moet dik, maar vloeibaar zijn.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha