Gamba's in Tandori-marinade

Ingrediënten

  • 16 grote gamba's
  • 1 afgestr.theel. komijnpoeder
  • 1 afgestreken theel. kurkuma
  • 1 afgestreken theel. chilipoeder
  • limoensap
  • 1 beker romige volle joghurt
  • 1 potje of tube tandoripasta (Toko)
  • 1/2 kopje kokosmelk of een beetje kokoscreme
  • zeezout
  • 3 grote vleestomaten
  • 1 bosje koriander of basilicum
  • grillpennen

Bereidingswijze

Was de gamba's en haal de koppen eraf en de zwarte draad die over zijn rug loopt, even van boven inknippen. Verder niet afpellen.Maak de marinade. Voeg bij de joghurt een beetje limoensap, de kurkuma, komijn,chilipoeder, een lepel tandoripasta en een beetje kokosmelk, maak het op smaak met zeezout. Leg de gamba's 4 uur in de marinade in de koelkast. Haal ze eruit en steek ze op de pennen en grilleer ze om en om, niet te lang anders worden ze bitter.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha