Gegrilde kabeljauw met Japanse crosnes en .......

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de crosnes in licht gezouten water tot ze beetgaar zijn. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes van millimeter, een geduldig werkje dat je beter aan de keukenrobot overlaat. Kook de blokjes ongeveer 1 minuut in kokend water, giet af en laat afkoelen. Maak een vinaigrette met de hazelnootolie, de azijn en de zure room. Giet die over de aardappelblokjes en smaak af met peper en zout. Wrijf de vismoten in met vismarinade en kruid met viskruiden. Leg de kabeljauw tussen een met olie ingestreken grillklem. Rooster 8 minuten op hoge hitte. Gebruik, als je met houtskool werkt, vuurkruiden telkens je de vis omdraait. Bak de crosnes in een flinke scheut notenolie en kruid met barbecuekruiden. Dien alles op met een lepeltje aardappelvinaigrette.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 569x