Gemarineerde kipfilet van de barbeque

Ingrediënten

  • 1 kg kipfilets - 1
  • 5 dl yoghurt - 2 el gehakte korianderblaadjes - 1/2 tl komijnpoeder - 1/2 tl korianderpoeder - 2 tl geraspte verse gember-wortel(of 1 el gemberpoeder) - 1 el kerriepoeder

Bereidingswijze

Schep de kruiden en de specerijen door de yoghurt.Snij de kipfilets in stukjes van 3 bij 3 cm en leg ze in de yoghurtmarinade. Dek af en laat de kipfilet 3 uur marineren in de koeling. Laat de kippefilets uitlekken. Doe ze aan spiezen. Grill ze op de barbeque en bestrijk regelmatig met de marinade.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha