gepofte zoete aardappel met knoflook en tijm

Ingrediënten

  • 700g zoete aardappels geschild
  • 6 grote stukken aluminiumfolie dubbelgevouwen
  • 12 ongepelde tenen knoflook
  • 12 takjes tijm
  • 75 g boter in klontjes
  • peper
  • zout

Bereidingswijze

snijd de aardeappelen in blokjes en verdeel ze over de dubbele vellen aluminiumfolie voeg aan elke bergje aardappelen 2 tenen knoflook, 2 takjes tijm, een paar klontjes boter en veel peper en zout toe. vouw de pakketjes zorgvuldig dicht met een dubbele naad en opgerold zijkanten. leg de pakketjes op de barbeque en laat de aardappelen 20 tot 25 min. zachtjes poffen tot ze gaar zijn. serveer ze in hun folie

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha