KERRIE MARINADE EN SAUS VOOR VARKENSKARBONADE

Ingrediënten

  • 1 e kerrie - 1 e bloem - 1 e bruine suiker - 1/2 t mosterdpoeder - 2 laurier of citroen bladeren - 4 geneusde peperkorrels - 2 uien in dunne halve ringen - 1 rode peper ontpit en in dunne ringen - 2 teentjes knoflook fijn - 125g gedroogde abrikosen in reepjes - 1 e azijn - 150ml water - 2 t zout /genoeg marinade voor 1 kilo varkenskarbonade

Bereidingswijze

meng alle ingredienten en laat bij lage vuur deze saus koken todat het indikt is -laat afkoelen -laat karbonades 24 uur in marinade marineren terwijl af en toe keren -rooster vlees op kolen terwijl met marinade bedruipt worden -maak marinade warm en gebruik als saus bij vlees.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha