Mexicaanse fondue

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de uitjes en de paprika?s zonder zaadjes in kleine stukjes Kruis de tomaten in, leg ze even in kokend water, pel ze en snijd ze in stukjes Pers de knoflook uitVerwarm de olie in een ruime steelpan of fonduepan en fruit hierin de uitjes, paprika, tomatenstukjes en geperste knoflook Giet de wijn of het bier erbij en breng alles aan de kook Voeg de kaas in gedeelten toe en laat al roerend smelten Roer de maizena aan met 1 eetl. water en voeg dit al roerend bij de fondue Roer goed tot er een gebonden saus ontstaat Roer de Mexicaanse kruiden en koriander erdoor Serveer de saus op een rechaud met de tortillachips erbij om te dippen

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha