Paprika gevuld met couscous

Ingrediënten


Bereidingswijze

Couscous met bouillon overgieten en 5 min. wellen. Helft van stoneleeks in ringetjes snijden. Tomaat, stoneleeks, olijven en pijnboompitten door couscous roeren. Komijn, citroensap en 1 el olie erdoor scheppen en couscous op smaak brengen met zout en peper. Paprika's halveren en zaadjes verwijderen. Paprikahelften aan buitenzijde licht bestrijken met olie en royaal vullen met couscousmengsel. Afdekken met plakjes mozzarella.Paprika's (in grillmand) op rooster leggen en ca. 15 min. op matig hete barbecue roosteren, tot vel licht geblakerd is. Deksel op barbecue leggen of paprika's losjes met aluminiumfolie afdekken, zodat couscous beter warm wordt en kaas sneller smelt. Rest van stoneleeks 1-2 min. grillen en naast paprika's leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha