Paprika's met geitenkaas en couscous

Ingrediënten


Bereidingswijze

Doe de couscous in een schaal en giet de bouillon erover. Laat 5 minuten staan tot alle bouillon is geabsorbeerd en de couscous zacht is. Voeg boter, peterselie, knoflook, olijven, zout en peper toe en roer alles om met een vork.Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Halveer de tomaten en leg in elke paprikahelft een halve tomaat. Schep de couscous rond de tomaten. Snijd de geitenkaas in 8 plakjes en leg midden in elke paprika een plakje. Bestrijk de paprika's vanbuiten met olijfolie. Gril 8-10 minuten direct op halfhoog vuur tot de paprika's gaar en lichtgeblakerd zijn.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 461x

Jouw laatst bekeken recepten