Paprika's met geitenkaas en couscous
Ingrediënten
- 100 g couscous
- 30 dl groentebouillon
- 25 g boter (bakboter)
- 1 eetlepel peterselie (fijngehakt)
- 2 teentjes knoflook
- 16 olijven (zwart)
- 4 paprika's (rood)
- 4 tomaten
- 225 g geitenkaas (vers)
- olijfolie om te bakken
- zout
- peper (zwarte peper)
Bereidingswijze
Doe de couscous in een schaal en giet de bouillon erover. Laat 5 minuten staan tot alle bouillon is geabsorbeerd en de couscous zacht is. Voeg boter, peterselie, knoflook, olijven, zout en peper toe en roer alles om met een vork.Halveer de paprika's en verwijder de zaadlijsten. Halveer de tomaten en leg in elke paprikahelft een halve tomaat. Schep de couscous rond de tomaten.
Snijd de geitenkaas in 8 plakjes en leg midden in elke paprika een plakje.
Bestrijk de paprika's vanbuiten met olijfolie. Gril 8-10 minuten direct op halfhoog vuur tot de paprika's gaar en lichtgeblakerd zijn.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 577x