Provencaalse entrecote (barbecue)

Ingrediënten

  • ? 800 gr entrecote
  • 2 stukken van gelijke grootte.
  • ? ? el peperkorrels
  • geplet.
  • ? 8 tl Provencaalse kruiden
  • ? 4 cl olijfolie
  • extra vierge
  • ? 1 el citroensap
  • ? zeezout.

Bereidingswijze

? In een diepe schaal, 4 tl Provencaalse kruiden mengen, met de peperkorrels, de olijfoli en het citroensap. ? > Vlees door het mengsel wentelen, schaal afdekken met olie en minstens 1 uur in de koeling laten rusten. (hoe langer hoe beter)? De rest van de Provencaalse kruiden over het gloeiende houtskool strooien en de entrecote aan elke kant 6 tot 8 minuten roosteren. ? > Vlees bestrooien met grof zeezout, even laten rusten en in schuine dikke plakken snijden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 808x

Jouw laatst bekeken recepten