Quarterpound hamburgers met bieslook en verse room

Ingrediënten

  • 1 tomaat -
  • 1 ui -
  • 1 eetlepel grillkruiden -
  • 100 gram verse roomkaas -
  • 4 ronde broodjes met mais -
  • 4 blaadjes sla -
  • 5 eetlepels fijngeknipte bieslook -
  • 500 gram rundergehakt -

Bereidingswijze

Meng het gehakt met de grillkruiden en 2 eetl. bieslook. Vorm van het gehakt 4 grote ballen en druk ze vervolgens plat, zodat u hamburgers van ca. 2 cm dikte krijgt Meng de verse roomkaas met de rest van het bieslook Pel de ui en snijd hem in 8 dunne plakken. Was de tomaat en snijd hem in 8 dunne plakken. Was en droog de blaadjes sla Steek de barbecue aan of verwarm de grill voor Leg de hamburgers op een grillrek en rooster ze op de barbecue of onder de grill aan beide kanten bruin en gaar (10-15 minuten). Geregeld keren Snijd de broodjes open en toast ze op de barbecue of onder de grill bruin. Besmeer de getoaste broodjes dik met de verse roomkaas en beleg ze met de blaadjes sla, de plakjes tomaat, de hamburgers en de uienringen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 464x