Spareribs met zoete saus

Ingrediënten

  • 1
  • 5 kg runderspareribs 125 ml zoete chilisaus1 el sojasaus60 ml rijstwijn2 teentjes knoflook
  • geperst1 tl geraspte verse gember2 el fijngehakte verse koriander

Bereidingswijze

Leg de spareribs in een grote, ondiepe schaal in een marinade van de sauzen, wijn, knoflook, gember en koriander.( u kunt dit het beste vantevoren bereiden.Zet zorgvuldig afgedekt temninste 4 uur of een nacht in de koelkast, of vries het in.Laat de spareribs in een gesloten barbecue in 30 min gaar worden. Of tot ze rondom goudbruin zien en de gewenste gaarheid hebben bereikt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 663x

Jouw laatst bekeken recepten