3 Courgette recepten

Ingrediënten

  • 1; p.p. 1 courgette ter grootte van een augurk. Kop en kont eraf snijden. In stukjes van ca. 2 cm. snijden. Bakken in 4 el. olie per courgette. 1 ui grof snijden en meebakken. Zout en klein blikje tomaten puree erbij. Ca. 15 min. sudderen.

Bereidingswijze

3; 1 Courgette p.p. wassen, kop en kont eraf. Uithollen met appelboor. Vullen met gehakt, normaal aangemaakt met knoflook. Om en om bakken in olie, blikje tomatenpuree erbij doen en 1/2 kopje water. Ca. 20 min. sudderen.Met dank aan "TINE".

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 878x

Jouw laatst bekeken recepten