' Groente & aardappelen ' suggestie

Ingrediënten


Bereidingswijze

van de 10 savooie-koolbladeren de witte ribbels voorzichtig iets afvlakken met een mesje . dan de bladeren in koken water heel even blancheren en meteen in ijskoud water afschrikken en daarna met keukenpapier droogdeppen . knoflook pellen en pureren .geschilde aardappelen in gezouten water 25 min. koken , afgieten en laten afdampen . van de aardappelen , wat room , ei , parmezaan en knoflookpuree een stevige aardappel-knoflook-puree maken . evt. peper en zout naar smaak toevoegen . de koolbladeren voorzichtig dik met de puree bestrijken en daarna op een ingevet , GROOT stuk aluminiumfolie op elkaar leggen zodat aardappelpuree en kool elkaar afwisselen in de vorm van een toren . in de folie inpakken en bij een temperatuur van 200 graden in de oven laten garen . dit kan evt. ook in een hogedrukpan ! om te serveren het pakket openen en VOORZICHTIG dikke stukken ( zoals bij een taart ) van de kool-puree-stapel afsnijden .

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 937x

Jouw laatst bekeken recepten