'Hot' Bombay aardappels

Ingrediënten

  • -4 grote aardappelen in stukken
  • -4 el zonnebloemolie
  • -1 teen look fijngehakt
  • -2 th lepels bruine mosterdzaadjes
  • -1 th lepel zwart uienzaad
  • -1 th lepel kurkuma
  • -1 th lepel gemalen komijn
  • -1 th lepel gemalen koreander
  • -1 th lepel venkelzaad
  • -flinke scheut citroensap
  • -zout en zwarte peper
  • -gehakte verse koreander en partjes citroen als garnering

Bereidingswijze

-kook de aardappelen net gaar en giet ze af-olie verhitten in een grote koekenpan de look en alle hele en gemalen specerijen toevoegen en alles 2 min bakken op laag vuur, al roerend tot de mosterdzaadjes springen -aardappels toevoegen en roerbakken (5 min) -op smaak brengen en besprenkelen met citroensap

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 780x

Jouw laatst bekeken recepten