Aaloo Gobhi
Ingrediënten
- 1 medium bloemkool in kleine roosjes gescheurd
- 800 g gekookte aardappelen geschild en in stukjes
- 1 thl. mosterd zaad
- 1 dessert lepel komijnzaad
- 1 thl. gemberpoeder
- 1 thl. chilliepoeder
- 1 thl. turmeric poeder (Koenjit)
- 50-100 ml groente bouillon
- 50 ml yoghurt
- 1 el. olie
Bereidingswijze
Verhit de olie in een grote zware pan.Als de olie heet is, de zaden toevoegen en roosteren.Voeg nu alle andere kruiden toe, de bloemkool, aardappelen en bouillon.Goed doorroeren.Doe een deksel op de pan en laat het ong. 15 min. sudderen.De bloemkool moet gaar zijn, maar nog wel knapperig.
Voeg als laatste de yoghurt toe en roer deze er goed door.Laat het geheel in ong. 5 min goed heet worden.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 965x