Aardappel artisjok-gratin.

Ingrediënten

  • 1 pot artisjokharten
  • 1/2 kuipje Boursin cuisine knoflook en fijne kruiden a 245 gr
  • 1 zakje minikrieltjes (450 gr.)
  • 25 gr. geraspte beklegen 48+kaas.

Bereidingswijze

2 minuten voorbereidingstijd. Artisjokken uitlekken en in 4-en snijden.Verwarm de artisjokharten met de bousin cuisine. (niet koken!) Schep de krieltjes erbij en laat het ongeveer 3 a 4 minuten meesudderen. Schep het mengsel over in een ingevette ovenschaal.En strooi het geraspte kaas eroverheen. Bak de gratin in 10 a 15 minuten in het midden van een voorverwarmde oven van 220 gr celsius tot de kaas gesmolten en gekleurd is. Gelijk serveren!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 954x

Jouw laatst bekeken recepten