Aardappel in olijfoliesaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een flinke pan en fruit hierin de uitgeperste knoflook met de harissa 1 minuut. Voeg de tomatenpuree, de komijn en het water toe. Roer alles goed dooreen. Voeg de plakjes aardappel en wat zout en peper toe en breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de pan en laat de aardappelen 15 minuten zachtjes koken. Voeg de fijngehakte peterselie toe en laat het aardappelgerecht nog ca. 5 minuten doorkoken tot de aardappelen gaar zijn. Serveer de aardappelen in olijfoliesaus warm of koud bij vlees-, kip- of visgerechten

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 681x

Jouw laatst bekeken recepten