Aardappel kasserol

Ingrediënten


Bereidingswijze

verwarm de oven voor op 190 C. >> schil de aardappelen was ze, dep ze droog en snij ze in blokjes van 2 ? cm. >> leg de tomaten 10 seconden in kokend water, koel ze onder de koude kraan, pel en halveer ze, druk het zaad eruit en hak ze grof.vet een vuurvaste schaal van ca 20 x 30 cm. met de helft van de olie in. >> voeg de aardappelen, uien, knoflook, kruiden, tomaat en zout en peper toe. >> roer alles voorzichtig door zodat het gemengd is. >> schenk er de bouillon en room op, besprenkel het geheel met de rest van de olie. >> laat dit ca. 1 uur bakken in de oven tot de aardappelen gaar en goudbruin zijn en de bouillon geabsorbeerd is.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 706x

Jouw laatst bekeken recepten