aardappel tandoori

Ingrediënten


Bereidingswijze

- snij de tomaten in stukjes - snipper de uien - schil de aardappelen en snij deze in blokjes - maak een sausje van een eetlepel yoghurt, de tandooripasta, snufje koriander en een eetlepel olijfolie. - Voeg de rauwe aardappel aan het sausje toe.- roerbak de ui in een beetje olijfolie totdat deze bruin begint te kleuren. - Pers de teentjes knoflook erboven uit. - voeg een heel klein beetje koriander, cardamonpoeder en kerriepoeder toe. Roerbak dit mee. - Voeg de tomaten toe en breng en laat dit even meebakken. Is de tomaat helemaal opgenomen tot een saus kan dit van het gas af. Het mag intussen wat verdampt zijn. - Intussen in een andere pan de aardappel met de tandoori saus in ongeveer 15 a 20 minuten gaar bakken, roerbakken. Is het bijna gaar de tomaten weer opwarmen. Aardappelen erbij en goed door elkaar roeren. - Bekertje creme fraiche erbij en voorzichtig opwarmen, niet meer laten koken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha