aardappelbolletjes.

Ingrediënten

  • 11/2kg.aardappelen(=1 kg. puree)
  • 60 gr. aardappelbloem
  • 1 ei
  • peper
  • zout
  • muskaatnoot
  • (geen melk)20 gr. vetstof
  • 1 eierdooier.

Bereidingswijze

1.aardappelen koken.2.afgieten ,en goed laten drogen.aardappelen fijnstampen(passe-vite).4.voor 1 kg. puree:1 ei +1 eierdooier toevoegen en 3 grote eetlepels aardappelbloem,peper en zout en mukaatnoot toevoegen.5.goed mengen en de aardappelpuree in bolletjes vormen.bolletjes bakken in frituurvet (200 gr.).laten uitlekken op keukenpapier.men kan ook aan de puree ook stukjes spek toevoegen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 532x

Jouw laatst bekeken recepten