Aardappelbroodballetjes met Champignonsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Aardappelen schillen en 20 min koken in zout water. Stamp de aardappelenBrood bakken in een koekenpan of eventueel in de ovenMeng het meel samen met het eigeel en voeg hierbij de gestampte aardappelen toe goed mengen tot een samenhangende massa. Voeg naar smaak wat zout toeMaak wat ronde ballen en in elke bal stop je er een stukje brood in, leg de aardappelballen in kokend water en laat ze ongeveer 10 min. kokenSnij ondertussen de uien en knoflook zeer fijn, was de champignons en snij het onderse steeltje af, snij de champignons doormidden Doe de ui en knoflook in een koekenpan met een scheutje olie en bak het om en om licht bruinVoeg de champignons toe en bak nog 5 min. Voeg het bouillon, slagroom en fijngesneden peterselie toe, kook het even en voeg naar smaak nog wat zout en peper toeIndien de aardappelbrood balletjes klaar zijn dan strooi je er wat basillicum overheen. Serveer ze samen met de champignonsausEet Smakelijk!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 648x