Aardappel-cakjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bereid de aardappelpuree met de melk en 4 dl water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de slagroom, de eidooiers en de oregano erdoorheen, breng de puree op smaak met peper en zout en laat hem afkoelen. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan goudbruin en klop de eiwitten stijf. Spatel de eiwitten en de pijnboompitten door de afgekoelde puree. Vet 12 tot 16 kleine cakevormpjes of een muffinblik met 12 vormpjes in met boter. Verdeel het pureemengsel hierover en bestrooi het met de kaas en de rest van de boter in vlokjes. Bak de cakejes in een voorverwarmde oven (175?C) in ca. 30 minuten goudbruin en gaar. Neem ze voorzichtig uit de vormpjes en leg ze op een schaal. Warm serveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 822x

Jouw laatst bekeken recepten