Aardappel-Chorizo-Tortilla

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verhit 2 el olie in een grote koekenpan. Bak de aardappelplakjes in ca. 10 minuten gaar. Laat ze niet verkelueren. Klop intussen de eieren los met de melk, zout en peper. Schep de ui en de peterselie er door. Haal de aardappelplakjes uit de pan en meng ze daarna met de chorizo door het ei. Verhit de rest van de olie in een middelgrote koekenpan. Doe de massa in de pan en duw de aardappelplakjes met een spatel naar beneden. Bak de tortilla ca. 20 minuten tot de bovenkant begint te drogen. Leg een bord op de tortilla en keer hem. Laat hem van het bord de pan in glijden en bak de andere kant nog ca. 5 minuten. Leg de tortilla op een bord en laat hem tot kamertemperatuur afkoelen. Serveer hem in punten gesneden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 828x

Jouw laatst bekeken recepten