Aardappel-courgettekoekjes

Ingrediënten

  • 4 rozeval aardappels
  • ongeschild1 courgette
  • ongeschild2
  • eieren75 gr. bloem1/2 eetl. kerriepoederzoutpeper
  • 40 gr. boter

Bereidingswijze

(Dit kan een 1/2 dag vantevoren klaargemaakt worden tot het bakken. Rasp de aardappels en de courgette grof in de keukenmachine.Klop de eieren, bloem en kerrie door elkaar.Voeg zoveel water toe dat een dik, stug beslag ontstaat.Meng de aardappels en courgette erdoor, breng op smaak met zout en peper en zet het beslag tot gebruik afgedekt in de koelkast.Verhit een klontje boter in een pannetje en bak hierin 2 volle eetlepels van het mengsel.Druk het beslag wat plat en bak beide kanten lichtbruin in 2 a 3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte van het koekje.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 622x

Jouw laatst bekeken recepten