Aardappel-Courgetteschotel

Ingrediënten


Bereidingswijze

Boen de aardappelen schoon en kook ze (in de schil) in ca. 15 minuten half gaar in weinig water met wat zout. Laat ze afkoelen, pel de aardappelen en snijd ze in plakken van ca. 1 cm dik. Maak de courgettes schoon en snijd ze in plakken van ca. 1 cm. dik. Bestrooi de courgettes aan beide zijden licht met zout. Leg ze in een vergiet en laat ze ca. 1 uur uitlekken. Leg de plakjes aardappel en courgette dakpansgewijs in een lage ingevette ovenschaal of kleine braadslede.Verwarm de oven voor op 200 gr. Klop 2 eieren met de room en melk door elkaar. Roer de versgemalen peper, de rozemarijn en de kaas erdoor. Schenk het mengsel gelijkmatig over het gerecht. Bak het gerecht in 25 minuten in het midden van de oven gaar.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 508x

Jouw laatst bekeken recepten