Aardappelen in rode wijn met spekjes en zilveruitj

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de ongeschilde aardappelen. Maak de champignons proper. Bak het spek krokant in de olijfolie en haal het dan uit de pan. Bak in deze vetstof de ongeschilde aardappelen, gepelde zilveruitjes en de champignons. Bestrooi met suiker en laat het geheel karameliseren. Doe er nu de eetlepel bloem bij. Blus met rode wijn en kalfsfond. Voeg het spek, de laurier, de tijm en de klein gesneden look toe. Laat dit gedurende 15 minuten koken. Smaak af met Provenciaalse kruiden, peper en zout. Werk af met peterselie en serveer.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 709x