Aardappelen koken - in de magnetron - In de schil

Ingrediënten


Bereidingswijze

In de schil: Reken voor een magnetron met een vermogen van 700 W 2-3 minuten per aardappel. Boen per persoon 2 aardappelen van ongeveer 200 gram goed af onder de kraan. Prik de schil op meerdere plaatsen in met een satestokje. Bekleed het magnetronplateau met een dubbele laag keukenpapier. Leg de aardappelen in een kring langs de rand van het plateau. Laat de aardappelen bij vol vermogen gaar worden, keer ze halverwege. Controleer de gaarheid met de sateprikker: de aardappelen moet vrij stevig zijn. Wikkel de aardappelen in aluminiumfolie en laat ze nog 10 minuten nagaren. De aardappelen blijven minstens 30 minuten heet.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha