AARDAPPELEN MET GROENE KRUIDEN

Ingrediënten

  • 750g geschilde aardappelen - zout - 30g boter - 1 e zonnenbloemolie - 50g groene kruiden(gemeng) uit de diepvries of vers - 1/4 t citroenmelissenpoeder - 1/2 t aromat - zout - 1/4 t peper uit de molen

Bereidingswijze

1. Kook aardappelen met weinig water met zout voor 15 min. 2. Giet ze af en laat ze even uitdampen. 3. Verwarm olie met boter en laat groene kruiden ontdooien in boter/olie mengsel. 4. Voeg daaraan toe citroenmilisse. 5. Snijd aardappelen in stukken van gelijke groten. 6. Schud de aardappelen door de boter en olie/kruiden mengsel en laat aardappelen verder gaar worden door af en toe te keren. 7. Kort voor opdienen de aromat zout en peper toevoegen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 692x

Jouw laatst bekeken recepten