Aardappelen met heerlijke verse kruiden

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de aardappelen, breng ze aan de kook in een flinke bodem met zout naar smaak. Draai de vlam of plaat laag zodra het water kookt en laat de aardappelen in de pan met zeer goed sluitend deksel gaar worden. Smelt tegen het eind van de kooktijd de boter. Roer door de fijngehakte verse of door de intussen ontdooide groene kruiden, peper naar smaak en sprenkel er desgewenst wat worcestersaus op. Giet de gare aardappelen goed af, laat ze even in de open pan uitdampen en snijd ze in dikke plakken. Sprenkel er dan tegelijk met het droog schudden, de boter op en schud er ook de groene kruiden door. Serveer de aardappelen direct

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 2142x

Jouw laatst bekeken recepten