Aardappelen met kaas en bacon

Ingrediënten

  • 640 gram nieuwe aardappeltjes - 2 eetlepels water - 20 gram Parmenzaanse kaas - 2 plakjes bacon - 60 ml kookroom - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel vers gehakte peterselie

Bereidingswijze

Rasp de kaas fijn en plet de knoflook. Snijd de bacon in stukjes. Prik de aardappeltjes rondom in met een vork. Leg ze in een laag met het water in een afgedekte, ondiepe magnetronschaal en kook ze in 10 minuten op HIGH (100 %) gaar. Schep ze een keer door en giet ze af. Bestrooi de aardappeltjes in de schaal met kaas en bacon. Schenk er dan de room met daardoor de knoflook overheen. Verwarm het zonder deksel in 5 minuten op HIGH (100 %). Bestrooi de aardappeltjes met de peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 739x

Jouw laatst bekeken recepten