Aardappelen met kazige pepersaus
Ingrediënten
- 600 gram schoongewassen aardappelen
- 250 gram in blokken gesneden witte meikaas
- 200 ml slagroom
- 1 schoongemaakte
- ontzade en in stukken gesneden groene peper
- 1 tl kurkuma
- zout
- 3 el olijf- of zonnebloemolie
- 1 schoongemaakte en in ringen gesneden ui
- enkele zwarte olijven
Bereidingswijze
Kook de aardappelen in de schil in een pan water in ca. 20 minuten gaar.
Giet ze af, pel ze en snijd ze in plakken. Leg de plakken aardappel op een
schaal en houd ze warm.
Pureer de kaas met de slagroom, de stukken groene peper, de kurkuma en wat
zout in een foodprocessor of andere keukenmachine.
Verhit de olie in een pan. Voeg de kaaspuree toe en roer van het geheel bij
matige hitte een gladde, romige saus.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 824x