aardappel-erwtenbhajee.

Ingrediënten

  • 3-4 el olie.
  • 1 ui
  • in dunne ringen.
  • 1 tl gemalen kurkuma.
  • 1 tl komijnzaadjes.
  • 1/4 tl gemalen gember.
  • 1 groene peper
  • ontdaan van zaadjes en fijngehakt.
  • 500 g aardappelen
  • geschild en in blokjes.
  • 250 g verse doperwten of ontdooide diepgevroren erwten.
  • verse koriander
  • fijngehakt.

Bereidingswijze

verhit de olie en ee stoofpan,doe de ui erbij en fruit deze 5-7 min. totdat hij bruin is geworden maar niet knapperig. blijf goed roeren. voeg dan de kurkuma,komijnzaadjes,gember en het pepertje toe,doe er tot slot de aardappelen bij. bak het geheel 5 min. zachtjes en blijf roeren. roer vervolgens de erwten erdoor. doe de deksel op de pan en laat het op een laag vuur 15-20 min. sudderen totdat de aardappelen gaar zijn,maar nog wel hun vorm behouden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 641x

Jouw laatst bekeken recepten