Aardappel-groentekoekjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de aardappels en kook ze gaar in water met wat zout. Stoom de kool en de bosui in 4 min. gaar, maar wel nog knapperig. giet de aardappels af. Voeg melk en boter toe en maak met behulp van de stamper puree. Breng op smaak met flink peper en zout en schep de groenten erdoor. Vorm met de hand vier platte koeken van de puree. Bestrijk beide zijden goed met ei en bestuif de koeken met bloem. Bak de aardappel-groentekoeken in 5 min. aan beide kanten goudbruin in een antiaanbakpan in weinig olie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 595x

Jouw laatst bekeken recepten