Aardappel-kaaskoekjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

- Kook de aardappelen in een pan water met wat zout - in ongeveer 20 minuten gaar. - Giet ze af en pureer ze in een foodprocessor - of stamp ze fijn met een pureestamper.- Verhit de olie in een pan - en fruit hierin de kleingesneden uien - ongeveer 5 minuten tot ze zacht, - maar niet bruin zijn. - Voeg de gefruite uien - en de geraspte kaas aan de aardappelpuree toe - en roer alles goed door elkaar - Vorm van het pureemengsel 12 platte koekjes. - Verhit de olie in een grote koekenpan - en bak de aardappel-kaaskoekjes - hierin aan weerskanten mooi bruin

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

2 1

Reacties op dit recept

Hoi,.ziet er simpel uit, maar ik vraag me af waar de boter is gebleven.
Kan dit ook in de oven? Denk dat er dan ei bij moet he om het bij elkaar te houden?
Greetzz

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1503x

Jouw laatst bekeken recepten