Aardappelkoekjes die heel leuk bij een uitgebreid

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de aardappels in water met zout gaar. Giet ze goed af en laat ze helemaal uitdampen. Maak de aardappels fijn, rasp daar ongeveer de helft van de ui bij met nootmuskaat, peper en zout. Zet de pan op een lage warmtebron en doe de helft va de boter in de pan. Blijf voortdurend roeren tot de puree droog wordt, Neem de pan van het vuur en klop de eierdooiers er stuik voor stuk door. Bestuif het aanrecht met bloem en vorm van de puree ronde koekjes van 5-6 cm doorsnede en met een dikte van 1 ? cm. Maak de rest van de boter warm en bak daarin de koekjes goudgeel.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 662x