Aardappelkoekjes met champignons

Ingrediënten

  • 500 gr. aardappelen1 ui boter1 dunne prei1 dl. melk150 gr. champignons3 eierenpeperzoutnootmuskaat3 eetl. geraspte kaas

Bereidingswijze

De aardappelen gaar koken en met een stamper fijn stampen.1 1/2 Eetlepel boter, melk, eieren en kaas toevoegen.Het geheel tot een stevige puree roeren.In een koekenpan de gesnipperde ui en de, in ringetjes gesneden, prei in wat boter fruiten.Even later de in plakjes gesneden champignons toevoegen en een paar minuten mee laten bakken. Dan het mengsel aan de puree toevoegen en erdoor roeren.Op smaak brengen met zout, peper en nootmuskaat.Af laten koelen en er met natte handen koekjes van vormen.Deze in de koekenpan met boter aan beide kanten goudbruin bakken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 759x

Jouw laatst bekeken recepten