Aardappelkoekjes met pesto

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de aardappelen en kook ze in de schil in 10 minuten half gaar. Laat ze afkoelen.Verwijder de schillen en rasp de aardappelen op de grove rasp. Klop het ei met de room en de pesto los. Vermeng de bloem met de aardappelrasp. Schenk het eimengsel erbij en schep het geheel goed door elkaar. Verhit de olie en maak met twee lepels kleine hoopjes. Bak deze aan 2 kanten mooi bruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier en houd de koekjes die klaar zijn warm. Maal er vlak voor het serveren zout uit de molen overheen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 691x

Jouw laatst bekeken recepten